LÄTT SCRUBKRÄM

New LÄTT SCRUBKRÄM
Art.nr: MEL10 SCRUB
Tillgänglighet: I lager
430,00kr
Antal: Köp

Saknar du sommaren?

Sommarvärme för hela året!

Sommar för din hud! - “Filomelatonina” -krämerna är fulla av sommarpustar för din hud!

“Filomelatonina” -krämerna är berikade med vegatabiliskt melanin och sommarenergi för din hud!

“Filomelatonina” -krämer med en sommarinjektion!

En sommarinjektion för din hud! - “Filomelatonina” -krämer

 

Vi är vana med att applicera solskyddskrämer för att inte bli brända. Men vad ska man göra när det inte finns tillräckligt med sol? Där var vi bor har vi bara några få veckor sol, och vi väntar hela månaden tills solen blir hetare. Vi klagar över att vi inte har tillräckligt med solenergi och att våra semestrar är för korta. Vi ser fram emot solen i nästan 9 månader.

Vi introducerar en revolutionerande produkt för dig - “Filomelatonina” -krämer med en injektion av sommar – phytomelatoninolja, sommar för din hud för hela året!

 

Du har troligen hört att avsaknad av sol kan orsaka vitaminbrist, eftersom några mineraler produceras och bara de bästa absorberas med en tillräcklig mängd solljus (såsom D-vitamin, melatonin).

Avsaknad av sol hindrar inte bara absorptionen av nödvändiga vitaminer, men försämrar också humöret, minskar arbetsförmågan och framkallar andra åkommor.

 

“Filamelatonina” -krämerna har rikligt med vegetabilisk phytomelatoninolja, som utvinns ur naturväxter från de soliga italienska alperna. Dessa örter bidrar inte bara till att återuppliva och stärka din hud, utan berikar också din kropp med kemiska föreningar som främjar en förbättring av humöret.

Phytomelatonin deltar i cykliska kroppsprocesser, med andra ord alla kroppsfunktioner som upprepas cykliskt. Phytomelatonin ansvarar också för avkoppling, anti-stresshumör och positiva emotioner. Phytomelatonin är en psykokosmetisk ingrediens: tillför effektivt huden näring och förbättrar humöret.

 

ANVÄNDNING: Applicera och massera lätt scrubkrämen på ansiktet. Avlägsna med bomull eller varmt vatten. 

 

 

INGREDIENTS: Aqua, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Ethylhexylethylexanoate, Triticum Vulgare, Glycerin, Persea Gratissima, Avena Sativa, Buxus Chinensis (Simmondsia Chinensis), Butyrospermum  Parkii, Olea Europaea, Parfum, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Achillea millefolium, Salvia Officinalis, Carbomer, Aminomethyl Propanol, Disodium EDTA, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Citric Acid, CI 19140.

 

Det finns ingen recension på denna produkt.
Skriv en recension
Ditt namn:


Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Skriv koden nedan:Loading...