❤ Vi ville bara berätta att Harmony Life funkar som vanligt ❤

HAIR JAZZ Vitaminer för snabbare hårväxt!

New HAIR JAZZ Vitaminer för snabbare hårväxt!
Tillverkare:

Institut Claude Bell (Frankrike)


Art.nr: 092
Tillgänglighet: I lager
450,00kr
Antal: Köp

HAIR JAZZ är vårt nya växtbaserade kosttillskott, formulerad med näringsämnen, hyaluronsyra, kollagen, aminosyror och keratin för 4-i-1-funktion: hårväxt + förebyggande av håravfall + glans + hårfärg. HAIR JAZZ är din bästa vän för att hjälpa dig att ge ditt hår och naglar en ny dimension av skönhet, tack vare sin innovativa formula.


Mål: Förebyggande av hårklyvning och skydd mot håravfall
Nutricible 111 Äpple (flavan-3ol-baserade aktiva ingredienser) bidrar till att eliminera fria radikaler för att bekämpa tidigt åldrande av hår och stimulera perifer mikrocirkulation, tack vare den kombinerade verkan av blåbärsextrakt.
Mål: Växt
Vete-proteinhydrolysat kombinerat med bambu, rik på kiseldioxid, ger ingredienserna viktiga för att bilda keratin som krävs för att utveckla nya hårfibrer.
Mål: Glans och styrka
Det finns ett samband mellan glänsande hår och helt slät och platt yttre lagret av keratin som är tätt sammanbundna, som reflekterar ljus. Följaktligen är korrekt syntes av keratin viktigt för att ge håret vad det behöver. Vitamin E ger antioxiderande skydd och vitamin B6 deltar i syntesen av cystein (en viktig del av keratin). Zink, i kombination med aminosyror, bidrar till vackert hår genom att möjliggöra den korrekta syntesen av keratin. När det gäller Nutricible Beauty, är dess aktiva substansen ett komplex som koncentrerar tre väsentliga delar av huden och hårbotten (Collagen - Keratin - hyaluronsyra), garanterar ett mjukt och tätt hår med näring från hårbotten!

 

Blåbär: Stimulerar mikrocirkulationen i hårbotten
Koppar: Bidrar till den naturliga pigmentering av hår
Zink: Bidrar till skötseln av håret
Vitamin B6: Bidrar till normal syntes av cystein
E-vitamin: Bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

 

TESTER AV EFFEKTIVITET
Dragtestresultat
• En betydande minskning observerades i mängden av håravfall under dragtest (borstning) (p <0,001) med en genomsnittlig förlust på -54,18%, och denna effekt observerades hos 100% av de frivilliga,
• En betydande minskning observerades i form av håravfall under dragtestet (avlägsnande) (p <0,001) med en genomsnittlig förlust på -72 % i genomsnitt, och denna effekt observerades hos 100 % av de frivilliga.
Dessa resultat stöder påståendet att HAIR JAZZ - behandlingar gör håret dubbelt så stark, eller ger det dubbelt så mycket vitalitet.

 

SJÄLVBEDÖMT FRÅGEFORMULÄR
• Glansigare hår för 100% av de frivilliga
• Starkare hår med större volym för 96 % av de frivilliga
• Naturligt bättre färgat hår för 92 % av de frivilliga
• 92 % skulle vara villiga att använda det igen
• 100 % skulle rekommendera det.
Inga frivilliga har slutat använda behandlingen och inga biverkningar observerades under perioden av tre månaders användning av produkten.

 

ANVÄNDARINSTRUKTIONER

Två tabletter på morgonen med ett stort glas vatten. 30 dagars behandling.

Överskrid inte den rekommenderade dosen. Kosttillskott ska inte användas som ersättning för mat.
 

INGREDIENSER:

 

Förpackning: 60 kapslar. Vid intagning av 2 kapslar per dag - för 30 dagar. Nettoinnehåll – 789 mg (1 tablett – 13,15 mg).

Nutricible® Beauté [antiagglomérant : phosphate dicalcique, hydrolysat de collagène marin (poisson), kératine, acide hyaluronique]. L-Cystine. Antiagglomérants : phosphate dicalcique, carbonate de magnésium. Agent de charge : cellulose microcristalline. Nutricible® 111 Pomme source sélective de polyphénols [pectine de pomme, extrait de pomme, poudre de pomme]. Antiagglomérant : phosphate tricalcique. Hydrolysat de protéine de blé dosé en cystine (gluten). Antiagglomérant : stéarate de magnésium. Extrait sec de pousse et tige de bambou. L-Méthionine. Extrait sec de fruit de citrus. Vitamine E. Vitamine B3. Biotine. Extrait sec de baie de myrtille. Oxyde de zinc. Vitamine B5. Gluconate de cuivre. Vitamine B6.

Det finns ingen recension på denna produkt.
Skriv en recension
Ditt namn:


Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Loading...